Poziţia picioruşelor

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Masajul picioruşelor
Bebeluşul trebuie masat în fiecare zi. Îl va ajuta atât fizic, cât şi psihic, relaxându-l şi liniştindu-l. În cazul unei poziţionări greşite a picioruşelor, se va insista mai mult pe acestă zona. Mama va folosi o cremă sau un gel cosmetic pentru bebeluşi şi va efectua anumite mişcări, pornind de la laba piciorului şi continuând în sus pe linia muşchilor, aplicând puţină forţă.
Kinetoterapia pentru copii reprezintă cea mai bună variantă în acest sens, asigurând condiţiile necesare pentru o dezvoltare armonioasă a organismului şi prevenirea apariţiei deficienţelor fizice. Fie se aplează la un terapeut, fie să învaţă tehnicile specifice. Importanţa masajului pentru bebeluşi este majoră, având ca scop dezvoltarea firească şi corectarea eventualelor deficienţe. De asemenea, prin kinetoterapie se pot influenţa şi activităţile bebeluşului, ajutându-l să doarmă bine, înlăturând stările de oboseală şi agitaţie, asigurându-i o stare bună.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *