Cum se desfășoară o rutină zilnică de îngrijire a tenului?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Chipul nostru trădează viața pe care o trăim, ne trădează rutina de zi cu zi, începând de la ce punem în farfurie și continuând până la nivelul de stres cu care ne confruntăm. Când vine vorba de aspectul chipului nostru, chiar suntem ceea ce mâncăm, de aceea este indicat să adoptăm un regim alimentar bogat în fructe, legume, proteine de cea mai bună calitate, nuci și semințe. De asemenea, este indicat să bem 6-8 pahare cu apă în fiecare zi pentru a asigura pielii un nivel corespunzător de hidratare.

Dar iată, sosește acum și rândul ritualului de îngrijire a pielii, care contribuie din plin la aspectul cât mai curat și radiant al pielii și previne semnele vizibile de îmbătrânire. După cum bine știți, nu putem să întoarcem timpul și nici nu putem să punem pe pauză ceasurile organisemelor noastre, dar ceea ce putem face este să dăm trupurilor noastre rezistență împotriva daunelor și să oferim pielii șansele de a-și păstra elasticitatea și strălucirea. Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, deci trebuie să îl îngrijim atât din interior, cât și din exterior.

Curățarea pielii

Primul pas din rutina zilnică de îngrijire a pielii constă în curățarea pielii. Pielea are o suprafață uriașă, cu milioane de pori. Acești pori captează murdăria, uleiul și ale impurități, drept urmare multe femei se plâng că au porii măriți. Curățarea pielii distruge mediul prielnic dezvoltării bacteriilor și îmbunătățește starea generală de sănătate. Pentru a vă curăța pielea, alegeți un produs blând, fără săpun și fără ulei. În mod ideal, optați pentru unul care este îmbogățit cu antioxidanți care au puterea de a inversa și de a preveni deteriorarea cauzată de radicalii liberi. Aplicați produsul pe pielea umedă și masați pe toată fața. Puteți, de asemenea, să folosiți o perie facială blândă pentru a crește circulația.

Tonifierea pielii

Multe persoane asociază tonifierea cu îngrijirea pielii cu tendință acneică, dar tonifieră joacă un rol important și în prevenirea apariției primelor semne de îmbătrânire. Porii măriți pot face ca pielea să arate îmbătrânită, să capteze și mai multe impurități și ulei și să își piardă strălucirea. Utilizați o soluție tonică blândă, care curăță, închide porii și hrănește pielea, așa cum este Loțiunea tonică pentru ten normal de la VivaNatura, care conține aloe vera și albăstrele. Este o loțiune tonică blândă, care curăță în profunzime, hidratează și catifelează tenul și calmează pielea uscată și iritată.

Aplicați o cremă antirid

Cremele antirid pot varia foarte mult, ceea ce înseamnă că există ceva care să se potrivească tuturor tipurilor de piele și tuturor etapelor procesului de îmbătrânire a pielii. Ideea principală din spatele cremelor antirid este să ofere pielii nivelul de umiditate de care are nevoie și să o hrănească cu substanțe nutritive. Crema antirid superlifting pentru ten uscat VivaNatura poate răspunde la toate nevoile pielii afectate de primele semne de îmbătrânire, dar și de ridurile deja instalate. Conține extract de acmelia, hialuronat de sodiu, vitaminele C și E, uleiuri naturale, Macadamia și Rosa Mosqueta care previne ridurile și ameliorează aspectul cicatricilor.

Găsiți toate aceste produse pe www.vivanatura.ro, de unde le și puteți comanda online, iar pe https://www.facebook.com/VivaNatura.ro/ puteți afla toate părerile clientelor care deja s-au bucurat de beneficiile produselor VivaNatura.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *