Ce cadouri poți să îi oferi unei proaspete mămici și nou-născutului

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

După cele nouă luni de sarcină și o naștere încărcată de emoții, o proaspătă mămică se poate simți foarte obosită, sleită de puteri, neîncrezătoare, tulburată și poate și puțin neapreciată pentru că, la urma urmei, nimeni nu știe cum e să fie în locul ei. Oricât de copleșită ar fi de venirea pe lume a bebelușului, ar avea mare nevoie de puțin mai mult sprijin, de dragoste și solidaritate din partea celor apropiați.

Și, pe lângă toată dragostea, tot suportul și toate îmbrățișările pe care le poți dărui cu toată inima proaspetei mămici și bebelușului său, le mai poți veni în ajutor cu unele mici atenții. Dacă bunica sau mătușa celui mic se pot ocupa de treburile gospodărești cât noua mămică se pune puțin pe picioare, tu poți să o sprijini să se pregătească pentru noile schimbări din viața ei. Întâi de toate, o mămică cât de cât odihnită, relaxată și răsfățată va putea face față mai bine schimbărilor care au loc în viața ei și va ști cum să își gestioneze propriile emoții, sentimente și gânduri.

O proaspătă mămică, chiar dacă nu spune, tânjește după un moment de relaxare, după un moment cu ea însăși și va aprecia cadourile care îi transmit să aibă grijă de ea pentru a putea avea grijă și de cel mic. Desigur, cum bebelușul este personajul principal, îi poți spune bun-venit pe lume în nenumărate feluri.

Dacă te-ai tot gândit ce anume ai putea să le oferi celor doi în dar și nu ești încă decisă, o să îți oferim noi câteva sugestii. Un ceai și o presă franceză vor fi minunate pentru proaspăta mămică care nu are încă voie să abuzeze de cafea. Un ceai de fructe aromat și încărcat de vitamine o va ajuta să înceapă fiecare dimineața cu forțe proaspete.

Apoi, pentru că proaspăta mămica va fi nevoită să stea mai mult pe acasă, i-ar prinde foarte bine o pereche de papuci de casă moi și confortabili, eventual cu talpă din spumă cu memorie. O pijama potrivită sezonului, cu nasturi pentru o alăptare rapidă, este o altă idee clasică de cadou pentru noile mămici.

Produsele de igienă și îngrijire sunt poate cel mai potrivit dar pentru mămică și nou-venitul pe lume. Întotdeauna se termină repede, niciodată nu sunt prea multe și, în plus, produsele cosmetice îndeamnă cel mai bine mămică să aibă grijă de frumusețea și de corpul ei. VivaNatura îți vine în ajutor cu o gamă de produse minunate, perfecte pentru nevoile mamei după naștere, precum și pentru bebeluș. VivaNatura este un aliat de nădejde pentru mame și bebeluși întrucât atrage atenția la pericolul care se ascunde în majoritatea produselor de îngrijire care umplu rafturile magazinelor. Parabenii, ftalații, conservanții, parfumurile sintetice și multe alte substanțe toxice fac parte, uneori chiar și in proporție de 90%, din compoziția gelurilor de duș, a șampoanelor, a loțiunilor și a multor astfel de produse esențiale pentru igienă și îngrijire corporală. VivaNatura a dezvoltat o gamă de produse naturale pentru femei și bebeluși care nu conțin astfel de ingrediente dăunătoare, așa că sunt indicate pentru îngrijirea mamei și a noului-născut.

În general, mămicile nu au prea mult timp la dispoziție și adesea un duș poate fi considerat un lux. Gelul de duș SPA cu lavandă și ceai verde este un produs 2 în 1 care, cu siguranță, o va încânta pe mămică. Extractele de ceai verde, de trandafir, Aloe Vera, de Hamamelis și de nalbă  și uleiul de lămâie curăță eficient, au acțiune dezinfectantă, antiseptică, favorizează microcirculația și previn uscarea pielii, în timp ce argila și zeolitul elimină toxinele și impuritățile și realizează un gomaj delicat.

Proaspăta mămică va fi tare încântată și de Crema Antivergeturi cu unt de shea și cătină, care acționează asupra straturilor profunde ale pielii, contribuind astfel la restaurarea funcțiilor celulare și a unei microcirculații corecte. Pentru că deodorantele aplicate în zona axilară au un mare impact asupra sânilor, fiind deja cunoscute efectele devastatoare ale aluminiului, alăptarea va fi mult mai sigură și curată cu ajutorul unei deodorant natural, dar totuși eficient, așa cum este VivaNatura Deodorant Neutrino Unisex cu atomizor, care vine în cantitate generoasă de 100 de mililitri și are un preț foarte accesibil.

Un produs minunat pentru bebeluș, de care se poate folosi și mămica și toți ceilalți membri ai familiei este Uleiul pentru pielea capului și masaj cu tei și extract de ovăz Bebe Drag. Este un produs hipoalergenic, 99,7% natural, care este recomandat pentru eliminarea crustelor de pe cap, dar pentru că are o textură foarte lejeră, care se absoarbe repede în piele și creează o barieră protectoare, poate fi de folos întregii familii. Puteți comanda online produsele VivaNatura accesând www.vivanatura.ro sau le puteți achiziționa din magazinele partenere, menționate aici: https://www.vivanatura.ro/magazine/?v=f5b15f58caba.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *