Top 10 cele mai bune firme producătoare de articole pentru bebeluși

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Când avem copii, ne dorim tot ce este mai bun pentru ei. Orice părinte vrea ca produsele pe care le cumpără pentru cei mici să fie sigure, confortabile sau de calitate, mai ales atunci când este vorba despre bebeluși. Nou-născuții și copiii mici au o piele delicată, sensibilă la substanțele nocive și la bacteriile din mediul înconjurător. De aceea, adulții trebuie să selecteze pentru ei cele mai bune articole, indiferent că este vorba despre îmbrăcăminte, jucării, scutece ori alte consumabile. Pentru că nu e întotdeauna ușor să știe dacă produsele anumitor companii sunt sigure pentru bebelușii lor, iată câteva branduri pe care poți să le iei în considerare. Rândurile de mai jos pot fi de mare interes și dacă intenționezi să pui pe picioare un magazin cu articole pentru copii. Mai ales că multe dintre astfel de articole aproape că „se vând singure“.

Sursa foto: https://p0.piqsels.com/preview/1022/453/71/baby-flatlay-newborn.jpg

1. Pampers

Probabil că nu există persoană care să nu fi auzit de Pampers, brandul american care oferă produse pentru bebeluși și copii mici. Acesta fabrică diferite tipuri de scutece și servețele umede pentru bebeluși. Bazele Pampers au fost puse de Victor Mills, fost chimist american care a revoluționat știința îngrijirii copiilor. În timp ce era angajat la Procter & Gamble Co., acesta a început să lucreze și la scutecele Pampers, experimentându-le pe propriii săi nepoți. Produsele apărute de atunci și până în prezent au rolul de a menține pielea celui mic uscată și catifelată.

2. Gerber Products Company

Una dintre firmele de renume care produc articole pentru bebeluși este și Gerber, o companie americană fondată în anul 1927, devenită, în prezent, filială a grupului Nestlé. Inițial, Gerber producea hrană pentru bebeluși în borcane de sticlă, dar, în timp, și-a îndreptat atenția și spre realizarea suzetelor, biberoanelor și a altor consumabile pentru alăptare, a articolelor pentru îngrijirea sănătății și jucăriilor de mici dimensiuni. În prezent, compania oferă spre vânzare 190 de produse dedicate celor mici.

3. Philips Avent

Dacă Philips este una dintre cele mai cunoscute firme, când vine vorba despre aparate electrocasnice sau soluții de iluminat, Philips Avent are o imagine foarte bună în domeniul articolelor pentru bebeluși. Compania cu sediul în Anglia fabrică biberoane și tetine, suzete, monitoare, termometre, căni anti-curgere dar și alte produse dedicate mamei și copilului.

4. Huggies

Un alt nume de marcă pentru scutecele de unică folosință și servețele umede pentru bebeluși este Huggies, creată de John A. Kimberly și Charles B. Clark. Primul test al produselor a avut loc în 1968, însă acestea au fost oferite spre comercializare abia în 1978, pentru a înlocui brandul Kimbies.

5. Johnson & Johnson

Înființat în 1886, producătorul american Johnson & Johnson comercializează articole medicale, farmaceutice și bunuri de larg consum. Compania are sediul în New Brunswick, New Jersey, însă are aproximativ 250 de companii-filiale cu operațiuni în peste 60 de țări. De asemenea, produsele Johnson & Johnson sunt vândute în mai bine de 175 de state din lumea întreagă. Unele dintre cele mai cunoscute articole ale producătorului sunt cele din gama Johnson’s Baby, dedicate îngrijirii copiilor.

6. Safety 1st

Brandul Safety 1st aparține companiei canadiene Dorel Industries, producător de articole pentru baie, scaune înalte, produse pentru îngrijirea sănătății și alimentație, scaune auto, biciclete sau mobilier. Anual, compania vinde peste 8 milioane de scaune auto la nivel global și este una dintre cele mai bune firme din domeniu.

7. Lassie by Reima

Încă din anul 1959, firma finlandeză Lassie a început confecționarea hainelor pentru copii. În anii ’90, compania a fost achiziționată de un alt producător cunoscut la nivel mondial, Reima, și, astfel, brandul care poartă numele celor două companii a devenit foarte popular. Hăinuțele Lassie by Reima sunt populare fiindcă sunt create din materiale de calitate, care protejează foarte bine pielea copiilor.

8. Mothercare

Mothercare este un alt brand de haine pentru bebeluși, considerat printre cele mai bune din lume. De mai bine de 50 de ani, această firmă comercializează articole pentru bebeluși realizate 100% din bumbac moale, cu butoane fără conținut de nichel și cusături bine tratate. Pe lângă diversele tipuri de haine, Mothercare produce și jucării sau alte accesorii destinate copiilor.

9. 4Moms

Brand al companiei Thorley Industries din Pittsburgh, Pennsylvania, 4Moms a luat naștere în anul 2005. Firma dezvoltă produse bazate pe tehnologie robotică, produse care satisfac nevoile bebelușilor dar care vin și în sprijinul părinților, cum ar fi balansoarele electrice.

10. Graco

Una dintre cele mai de încredere și cunoscute companii producătoare de articole pentru bebeluși este Graco. De-a lungul timpului, aceasta a primit numeroase premii pentru cel mai bun scaun auto convertibil, cel mai bun cărucior sau cel mai bun leagăn pentru bebeluși.

Cu siguranță, există multe alte companii care produc articole de calitate pentru copiii. Dacă îți dorești să comercializezi astfel de accesorii, nu uita că, în centrul oricărei afaceri, se află angajamentul față de bunele practici de vânzare. Înainte de a dezvolta orice relație profesională cu o companie, este util să verifici potențialul colaborator. De exemplu, dacă înregistrează rapoarte în centrala incidențelor de plăți. Chiar și cele mai mari firme pot derula afaceri păguboase pentru parteneri, așa că, înainte de a distribui produsele lor, asigură-te că poți avea încredere în ele ca să oferi la rândul tău calitate și excelență clienților finali.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *