Fascinanţii bebeluşi!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Aducerea pe lume a unui copil reprezintă cea mai frumoasă experienţă din viaţa unei femei. Îmediat după naştere mama va face cunoştinţă cu minunea care a crescut în burtica ei, fascinată de fineţea şi aparenta fragilitate a copilului. Împreună vor porni pe un drum minunat, mama descoperind pe zi ce trece că mititelul ei nu este atât de fragil şi sensibil pe cât a crezut ea.
Chiar dacă acest început de drum este presărat cu greutăţi şi încercări, chiar dacă va fi dificil începutul alăptării şi chiar dacă nopţile devin zile, mama se va bucura de minunea ei, descoperind un năzdrăvan puternic şi fascinant.

Pot inota
Poate nu va descoperi singură, dar mama trebuie să ştie că micuţul ei, dacă va fi scufundat în apă îşi va ţine respiraţia instinctiv şi va da din mânuţe şi picioruşe, asemeni unei tehnicii de înot. Este un reflex care se va pierde după vârsta de 6 luni, dar chiar şi aşa este fascinantă acestă capacitate a bebeluşilor. Este momentul când se pot începe programe de înot pentru bebeluşi, astel încât să se realizeze o trecere între înotul instinctiv şi cel controlat, mai cu seamă că celor mici le place apa.

Fascinanatii bebelusi

Image 1 of 4

CONTINUARE – Fascinanţii bebeluşi!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *