De ce plânge bebeluşul!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Plânsul bebeluşului pare a fi o enigmă pentru o mămică tânără care abia a născut. Însă odată ce se va acomoda cu micuţul ei, va şti că acesta plânge fie pentru că are o problemă, fie pentru că nu o are, ci aşa vrea el. Acest aşa vrea el, este nevoia copilului de a se simţi protejat şi iubit de mămica lui.

Micii speculanţi
Evident că cel mic este foarte perspicace şi va şti că la cel mai mic scrâşnet va primi îmbrăţişarea pe care o vrea. A lăsa bebeluşul să plângă puţin, nu este echivalentul refuzului total de a-l lua în braţe. Însă, pentru a fi sigură că este vorba doar de răsfăţ, mama va trebui să se convingă că nu există o problemă cu care se confruntă micuţul.

Fomiţa
Unul dintre principalele motive pentru care plânge un bebeluş, este senzaţia de foame. Micuţii au o activitate intestinală rapidă, iar senzaţia de foame se va instala foarte des. Mama se va sigura că cel mic este hrănit corect, va suplimenta cantitatea de lăptic dacă este nevoie, şi abia după ce s-a convins că este sătul, poate spune că nu plânge de foame.

De ce plange bebelusul

Image 1 of 5

CONTINUARE – De ce plânge bebeluşul!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *