Cum poți să îmbunătățești elasticitatea pielii?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Mai devreme sau mai târziu, atunci când vom privi în oglindă, ne vom da seama că pielea noastră nu mai arată la fel de bine ca în trecut. Liniile fine și ridurile tind să fie primele semne care ne spun că pielea noastră începe să își piardă din elasticitate. Deși vârsta este principala vinovată a pielii tot mai slăbite, există o serie de alte motive care influențează aspectul tineresc al tenului și care provoacă îmbătrânirea prematură, cum ar fi expunerea la soare, fumatul și schimbările hormonale.

Poate că ați citit până acum și vă întrebați cum are loc îmbătrânirea pielii. Pielea este formată în principal din colagen – de fapt, colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul nostru. În afară de piele, oasele, mușchii, tendoanele și ligamentele au nevoie de colagen pentru a ține celulele împreună, colagenul acționând ca un adeziv natural al oaselor și al mușchilor. Pe scurt, colagenul și fibrele de elastină țin împreună straturile de piele, menținându-le puternice și bine conectate.

Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim, corpul nostru nu mai produce așa de mult colagen și elastină ca înainte, așa că ușor-ușor, pielea noastră începe să aibă de suferit. Acesta este un proces natural de îmbătrânire și toată lumea va pierde în cele din urmă o bună parte din elasticitate, dar dacă aveți 30 de ani și pielea dumneavoastră arată ca de 50 de ani, cel mai probabil acțiunile de zi cu zi își spun cuvântul, inclusiv dieta, sedentarismul, consumul de alcool și motivele deja menționate în rândurile anterioare.

Cremele și loțiunile sunt remedii neinvazive prin care puteți ajuta pielea să-și recupereze elasticitatea. Deși cremele nu sunt miraculoase și nu pot oferi aceleași rezultate ca o procedură cosmetică invazivă, acestea pot oferi totuși rezultate excelente. Dermatologii sugerează că multe dintre ingredientele antirid și alte produse de îngrijire a pielii pot oferi rezultate notabile atunci când sunt folosite în mod regulat.

Puteți opta pentru creme care conțin colagen, în special colagen de tip 1 care este cel mai important pentru elasticitatea pielii. De asemenea, optați pentru creme care mai conțin și alte ingrediente care luptă împotriva ridurilor, cum ar fi acidul hialuronic, antioxidanții și vitamina C. Colagenul are nevoie de vitamina C pentru a se forma corespunzător, astfel încât cremele sau serurile pe bază de colagen și vitamina C sunt opțiuni extraordinare care conduc la îmbunătățirea elasticității pielii.

Deosebit de eficiente sunt și cremele antirid propuse de VivaNatura. Crema Antirid Superlifting ten mixt și gras conține ulei de chimen negru, squalane, cătină, cocos, limba mielului, luminița nopții, morcov, migdale dulci, unt de shea, unt de cacao, bambus, tamarind, hialuronat de sodiu și extracte de plante. Toate aceste ingrediente îmbunătățesc elasticitatea pielii, reduc apariția ridurilor, oferă hidratarea ncesară și cresc fermitatea pielii. Aflați mai multe informații despre acest minunat produs de la VivaNatura, accesând https://www.vivanatura.ro/produs/crema-antirid-superlifting-ten-mixt-si-gras45ml/?v=f5b15f58caba. La rândul ei, Crema antirid superlifting ten uscat conține Macadamia și Rosa Mosqueta, care împiedică deshidratarea și îmbătrânirea prematură. Toate ingredientele care stau la baza acestei creme oferă pielii mai multă elasticitate și un aspect neted, tânăr și sănătos. Încheiați ritualul de îngrijire a pielii cu Gelul contur ochi Antirid, cu aur și platină,  dar și cu alte ingrediente la fel de prețioase, cum ar fi hialuronatul de sodiu, vitaminele C și E. Împreună, toate aceste ingrediente combat cearcănele, pungile de sub ochi și ridurile, hidratează și oferă fermitate și finețe pielii din jurul ochilor. 

Descoperiți toata gama de produse antirid pe www.vivanatura.ro și comandați online produsele care se potrivesc nevoilor personale. 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *