Bebeluşul şi animalele de companie

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Venirea pe lume a bebeluşului aduce cu sine multe schimbări şi impune măsuri de siguranţă, astfel încât celui mic să i se asigure un mediul sănătos, curat şi echilibrat, pentru o bună dezvoltare şi creştere frumoasă. Se ştie că micuţilor le plac animalele şi vor creşte foarte frumos având alături un amic necuvântător gata oricând de joacă. Copiii iubesc animalele, iar animalele îşi răsplătesc micii stăpâni cu multă dragoste şi bucurie. Însă, animalul de companie lângă bebeluş, impune măsuri stricte.

Sănătatea animalului
Înainte ca micuţul să vină pe lume, pe lânga multe alte probleme, viitorii părinţi trebuie să se ocupe şi de animalul de companie. Căţel sau pisicuţă, pentru că acestea sunt cel mai des adoptate ca memrii ai familiei, va fi dus la medic. Se va asigura astfel faptul că animalul este sănătos, va fi deparazitat intern şi extern şi va fi vaccinat dacă acestă etapă este necesară conform schemei lui de vaccinare, care ar trebui să existe pe carnetul de sănătate al animalului.

Bebelusul si animalele

Image 2 of 5

CONTINUARE – Bebeluşul şi animalele de companie

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *