Bebeluşul şi animalele de companie

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Limitrea contactului dintre cei doi
Sunt şi situaţii mai speciale în care se impune limitarea contactului dintre copil şi animal. Fie atunci când animalul pare să nu accepte noul membru, asociindu-l cu un rival care i-a furat dragostea stăpânilor, fie când animalul este excesiv agresiv şi devine un pericol. Fie se va renunţa un timp la animal, fie se va găsi o modalitate de separare a celor doi. Ambele variante sunt dificile, dar se impun, iar modalităţile de a-i împrieteni pe cei doi sunt şi mai dificile şi greu de realizat.
O altă situaţie delicată poate apărea atunci când copilul manifestă alergie la animal. Paradoxal şi trist, chiar şi un părinte care iubeşte animalele şi a militat constant pentru salvarea şi protejarea acestora, poate descoperi că tocmai micuţul lui este alergic la animale. Se vor lua măsurile impuse de caz. Alergia la animal are diverse forme de manifestare şi diferite cauze, ponind de la părul animalului şi terminând cu saliva acestuia.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *