Bebe obosit şi agitat

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Nu sunt puţine episoadele în care mama nu poate linişti micuţul, care supărat din cauza colicilor, a erupţiei dentare sau a oricărui alt motiv care îl sipără, nu mai poate adormi de obosit şi agitat ce este. Sunt momente grele atât pentru mamă, cât şi pentru bebeluş, în care, de regulă, nu mai funcţionează niciuna dintre metodele folosite în mod obişnuit pentru a-l linişti. Nu doar micuţul este obosit, ci şi mama ajungela un grad de epuizare foarte avansat, după câteva ore bune petrecute de cel mic plângând şi agitându-se.

Oboseala bebeluşului
Micuţul are nevoie de hrană şi de somn pentru a avea un confort şi pentru a creşte frumos. Când unul dintre aceste capitole întâlneşte probleme, cel mic va manifesta o schimbare totală de comportament. Din varii motive cel mic nu poate dormi şi, contrar aşteptărilor, următorul somnic nu va veni repede din cauza oboselii, ci va întârzia să apară, bebeluşul devenind foarte agitat şi plângăcios. Nu se va linişti nici în braţe, nici în pătuţ, nu va vrea în cărucior, dar nici în balansoar. Lipsa somnului îi va da o stare de agitaţie, va resimţi oboseala, dar se va manifesta printr-o frământare continuă şi un plâns necontrolat.

Bebe obosit si agitat

Image 1 of 5

CONTINUARE – Bebe obosit şi agitat

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *