Bebe nu vrea în cărucior. Ce este de făcut?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Oricărei mame îi place să-şi plimbe bebeluşul liniştit în cărucior, pe aleile unui parc, în răcoarea plăcută a unei zile de vară. Însă sunt mici năzdrăvani care nu vor să-i satisfacă mamei acestă plăcere, refuzând zgomotos şi insistent statul în cărucior. Şi nu doar cei mai mărişori care au prins gustul privitului de la înălţime, ci chiar cei mititei, de numai câteva săptămâni pot începe să plângă zgomotos atunci când sunt puşi în cărucior. Ce este de făcut?

Căruciorul
În primul rând, mama trebuie să se asigure că nu căruciorul este vinovat pentru refuzul micuţului. Îl va verifica, se va asigura că nu există nimic ce l-ar putea deranja şi va avea grijă ca poziţia căruciorului să fie cea adaptată vârstei celui mic. Poate este prea înalt şi îi obstrucţionează total vederea. Poate nu vrea să fie acoperit, ci lăsat fără husa de protecţie. Poate îl deranjează copertina. Mama va încerca să găsescă motivul legat strict de cărucior. S-ar putea să nu îl găsescă, iar plimbatul cu micuţul în braţe este plăcut la început, însă odată ce va creşte, plimbarea în parc va deveni o adevărată cursă de forţă. Dacă are posibilitatea, mama ar putea schimba căruciorul. Poate altă culoare îi va fi pe plac, micuţului.

Family, child and motherhood concept - happy mother walking with baby stroller in park

Image 1 of 5

Confortul celui mic
În funcţie de anotimp, mama trebuie să se asigure că cel mic are un confort termic, că nu îi este frig sau cald, că nu îi bate vântul în faţă sau că soarele nu-şi trimite razele direct pe el. Cel mic va fi îmbrăcat corespunzător, iar accesoriile căruciorului, copertine, umbreluţe, huse, vor fi folosite adecvat.

CONTINUARE – Bebe nu vrea în cărucior. Ce este de făcut?

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *