Acestui bebeluș nu i s-a dat nicio șansă, însă acum este bine! S-a născut cu 364 grame!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Acest bebeluș este un miracol – s-a născut cu o greutate de 364 grame, iar medicii nu i-au dat nicio șansă.

01

Picture 1 of 6

Naomi Joy Bakker este numele bebelușului din imagini. La numai 23 de săptămâni de sarcină, mama a aflat că suferea de o afecțiune care nu îi permitea placentei să îi transmită bebelușului necesarul nutrițional de care avea nevoie pentru a se dezvolta. Așa că medicii i-au recomandat femeii să întrerupă sarcina din evoluție, acum cât mai era timp.

Mama bebelușului a refuzat categoric acest lucru, sperând că totul va fi bine. Cu toate acestea, lucrurile rele par să nu se fi oprit aici, femeia aflând că suferea de preeclampsie, o afecțiune la fel de periculoasă pentru bebeluș. Iar acest lucru a determinat nașterea prematură a bebelușului, fetița cântărind la naștere o greutate de numai 364 grame.

Naomi Joy Bakker a stat 142 de zile la incubator și după atâtea lucruri nefaste ce i s-au întâmplat, iată că acum este sănătoasă, așa după cum veți putea observa și în imagini. Deși ar fi putut avea mari probleme de sănătate, fetița este perfect sănătoasă, aude, vede bine, nu are probleme cardiace sau pulmonare. Și din punct de vedere neurologic este perfect sănătoasă.

Sursa: www.lifesitenews.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *