6 dintre cele mai frumoase camere pentru bebeluși! Iată ce idei minunate!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Mama și tatăl se gândesc continuu la modul în care ar trebui să decoreze camera bebelușului pentru ca totul să iasă ca la carte atunci când acesta vine pe lume.

01

Picture 1 of 6

Și nu este nevoie nici de prea mult roz, nici de prea mult albastru, ba chiar uneori nici măcar de personajele Disney. Camera bebelușului poate urmări accentele de design ale locuinței și dacă veți face așa totul va arăta desprins dintr-o lume frumoasă, plină de rafinament.

Se pare că de această dată se poartă non culorile, în mod special albul. Poți așeza într-o cameră un covor alb pufos, așa încât totul să arate de parcă ai păși într-o lume de îngerași.

Turcoazul este o altă culoare pe care o asortează designerii destul de bine în camera copilului, la fel cum și camerele din lemn masiv sunt la fel de fermecătoare, așa după cum veți remarca.

Și cum puțin roz nu strică, așezat acolo unde este nevoie, pare să creeze un spațiu mai mult decât rafinat și admirat de părinți.

Sursa foto: housebeautiful.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *