5 produse surprinzătoare pe care le poți cumpăra dintr-un megastore farmaceutic online

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Atunci când auzi termenul ,,megastore farmaceutic online” te gândești la produse pe care le găsești de obicei în farmaciile fizice, în general medicamente, suplimente alimentare și produse de îngrijire. În realitate însă, acestea sunt ca niște hipermarket-uri, dacă ar fi să luăm în considerare gama de produse pe care o oferă. Am selectat 5 produse surprinzătoare pe care le poți cumpăra dintr-un megastore farmaceutic online și nu le vei găsi într-o farmacie fizică:

1.     Produse pentru transportul bebelușului

Dacă te pregătești să devii mămică, atunci ar trebui să analizezi oferta de produse a megastore-urilor farmaceutice online pentru că vei găsi acolo tot ce ai nevoie, inclusiv produse pentru transportul bebelușului. Ne referim la cărucioare, scaune auto, marsupii sau hamuri pentru purtarea copilului. Și în farmaciile fizice poți găsi produse pentru mămici și bebeluși cum ar fi biberoane, suzete sau lapte praf, dar în niciun caz nu vei găsi cărucioare și scaune auto. 

2.     Produse pentru călătorii

O categorie surprinzătoare de produse pe care le poți găsi într-un megastore farmaceutic online este cea de traveling. Te-ai fi gândit vreodată că îți poți cumpăra un troler sau o geantă pentru următoarea vacanță dintr-un astfel de magazin online? Și nu ai la dispoziție doar o gamă variată de genți și rucsace, ci și perne sau saci de dormit, termosuri și încălzitoare, accesorii auto și multe alte produse ce îți vor face călătoria mai confortabilă și fără griji.

3.     Produse pentru animalele de companie

Unele megastore-uri farmaceutice online comercializează și tot felul de produse pentru animalele de companie, în special alimentație și accesorii. Așa că, data viitoare când ești în căutare de hrană sau jucării pentru animalul tău de companie, poate nu ar strica să cauți și pe un megastore farmaceutic online. Nu se știe niciodată ce vei găsi și cu ce produse îți vei mai umple coșul de cumpărături, pe lângă cele pentru câinele sau pisica ta.

4.     Jucării pentru bebeluși

Este adevărat că și în farmaciile fizice poți găsi anumite jucării pentru bebeluși, însă gama este destul de limitată. Într-un megastore farmaceutic vei găsi nu doar jucării, ci și saltele și centre de activități, premergătoare și balansoare, la prețuri mult mai bune decât în magazinele online specializate în produse pentru bebeluși. Tocmai din acest motiv am menționat mai sus faptul că dintr-o farmacie online poți cumpăra toate produsele de care ai nevoie pentru un bebeluș, de la hrană, până la jucării sau chiar obiecte de mobilier.

5.     Mobilier pentru camera copilului

Am păstrat cea mai surprinzătoare categorie de produse pe care o poți găsi în cadrul unui megastore farmaceutic online, la final. Cum ar fi să cumperi toate cele necesare pentru un somn cât mai confortabil al bebelușului dintr-un astfel de magazin online? De la pătuț din lemn până la saltele, perne, lenjerii, pături sau saci de dormit de la branduri de top – le poți găsi pe toate în cadrul unui astfel de megastore. Iar dacă prinzi și o perioadă cu promoții, poți mobila și amenaja camera bebelușului cu mult mai puțini bani decât dacă ai achiziționa aceste produse dintr-un magazin specializat.

Acestea sunt doar câteva exemple de produse surprinzătoare pe care le poți găsi într-un megastore farmaceutic online. Te provocăm să te gândești la un produs pe care nu crezi că îl poți găsi într-un astfel de magazin. Șansele sunt destul de mari ca acel produs să se regăsească în oferta unui astfel de magazin online, la un preț mai mult decât accesibil.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *