Iată cum ajunge bebelușul la sânul mamei imediat după naștere! Incredibil!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Acest bebeluș ajunge la sânul mamei sale din instinct. Și acest lucru pentru că orice ființă se naște cu instinctul de supraviețuire.

01

Picture 1 of 13

Și cum era și firesc, bebelușii ajung la sânul mamei lor, chiar dacă nu sunt puși într-acolo. De aceea, Jessica, de 32 de ani, atunci când și-a planificat nașterea, punct cu punct, a plănuit să verifice dacă bebelușul său are sau nu acest instinct și dacă luptă pentru a se hrăni singur.

Încet încet, bebelușul se târăște pe corpul mamei sale pentru a găsi sânul și pentru a se hrăni. Chiar dacă acest lucru este destul de greu pentru cel mic, mama ar trebui să îl lase să facă această încercare, fiind extrem de sănătoasă. Ori de câte ori bebelușul nu ajunge într-acolo sau atunci când trece destul de mult timp pentru a descoperi sursa de hrană, atunci mama trebuie să intervină și să îl așeze ea la sânul ei, hrănindu-l.

Acest mod de hrănire a bebelușului este foarte important atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș, între cei doi ivindu-se un adevărat miracol, regăsindu-se trup și suflet. Ce poate fi mai frumos!

Sursa: huffingtonpost.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *