Cele mai bune deserturi pentru bebeluși

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Mai ales în primele luni de viață, trebuie să fim atenți la alimentația bebelușilor. Anumite alimente sunt permise abia după vârsta de un an, altele trebuie consumate cu moderație, iar altele pot fi chiar nocive. Cu toate acestea, din dieta celui mic nu ar trebui excluse deserturile. Nu vă gândiți la rețete complicate, ci la un dulce ușor de preparat, care să poată fi digerat de către cel mic și preparat cu mare atenție la ingrediente. Iată câteva sfaturi și rețete pe care le puteți urma cu încredere pentru a prepara un desert delicios pentru bebe. 

Cele mai bune deserturi pentru bebeluși 1

Image 1 of 5

Sfaturi și recomandări

Nu este recomandată utilizarea mierii sau a zahărului în alimentația bebelușului. Mierea poate produce botulism, iar zahărul nu poate fi folosit pentru că sistemul digestiv al bebelușului nu îl poate procesa încă. Astfel, singurii îndulcitori pe care îi puteți folosi sunt fructele. Medicii și nutriționiștii nu recomandă nici utilizarea albușului în alimentația bebelușului, acesta având potențial alergen.

CONTINUARE – Cele mai bune deserturi pentru bebeluși

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *