Acest bebeluș se târăște la sânul mamei imediat după naștere! Imagini unice!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Alăptarea bebelușului este cel mai frumos lucru! Încă de la naștere bebelușul are instinctul de a se târî către sânul mamei în căutarea laptelui matern. Iar acest bebeluș demonstrează acest lucru!

01

Image 1 of 13

Imediat după naștere bebelușul începe să își caute mama. Și unde altundeva este mai bine decât la sânul ei?! De aceea, pentru a demonstra că se poate ca bebelușul să ajungă acolo, fotograful profesionist Leilani Rogers a surprins în detaliu drumul bebelușului spre sânul mamei. Și ceea ce a fost surprinzător este că micuțul a și reușit să găsească destul de repede ceea ce își dorea – o porție de lăptic proaspăt și bun de la mama sa, dar și mângâierea și alintul acesteia.

Acest lucru aproape că nu poate fi descris în cuvinte. Totul este atât de frumos conturat în acest proiect foto încât cei ce l-au privit au fost de-a dreptul copleșiți de forța acestui bebeluș. Și ceea ce trebuie să remarcăm este că nu este singurul – fiecare bebeluș se naște cu capacitatea de a ajunge la sânul mamei sale, chiar imediat după naștere.

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă a bebelușului până la vârsta de șase luni și continuarea acesteia până la vârsta de doi anișori sau chiar mai mult.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *