De ce să alegi produsele naturale de îngrijire pentru bebeluș?

Pielea delicată a bebelușilor are nevoie de îngrijire specială, iar tu ești conștientă de asta. De fapt, în primele luni de viață, pielea acestora este mai permeabilă și nu se poate apăra împotriva factorilor nocivi din mediu. Prin urmare, este indicat să alegem acele produse de îngrijire pentru bebeluși care trebuie să susțină refacerea barierei naturale de protecție a pielii, de la scalp până la zona delicată a scutecului. De altfel, acesta este una dintre zonele care necesită curațare delicată și hidratare intensă.

După cum ți-am spus și mai sus, pielea unui nou-născut este sensibilă și permeabilă, iar asupra ei se exercită presiuni suplimentare din partea factorilor de mediu: radiațiile UV în timpul verii sau aerul uscat în timpul iernii. Pentru a-l ajuta, este esențial să alegi produse care oferă o îngrijire blândă și delicată. Chiar dacă nu crezi, pielea micuțului tău poate suferi mult la acțiunea factorilor externi, printre care se numără și anumite ingrediente conținute în produsele cosmetice de îngrijire destinate chiar lui. De aceea, există game de produse cu formule de îngrijire special create pentru pielea celor mici. Produsele de îngrijire pentru bebeluși din gama Bebedrag de la Vivanatura vin în ajutorul tău și sunt special concepute pentru a oferi celui mic protecția de care are nevoie. Formulele de îngrijire curentă a celui mic îi protejează pielea de reacțiile alergice, favorizează regenerarea și sunt recunoscute pentru capacitatea de a reține umiditatea naturală a pielii.

Ajută-l pe cel mic să aibă parte de un start sănătos în viață și de aceea ai grijă să-l îngrijești așa cum trebuie. Produsele de îngrijire pentru copii de la Vivanatura sunt special create pentru nevoile pielii lor delicate. Acestea hidratează pielea uscată și sensibilă pentru a preveni iritațiile în mod natural, și vei observa că micuțul tău nu va suferi de reacții alergice la aceste produse. Aplică frecvent straturi subțiri de cremă sau loțiune. Masajul delicat al pielii bebelușului îi îmbunătățește circulația sanguină și în același timp vă oferă câteva momente de neuitat.

Atunci când vine vorba de baie, multe dintre loțiunile de spălare usucă pielea bebelușului. De aceea, la fiecare băiță alege o loțiune de spălat pentru pielea sensibilă, iar după uscarea pielii, aplică un ulei hidratant, o cremă sau un lapte de corp, special concepute pentru pielea bebelușului tău. Ai de unde alege, pentru că specialiștii de la Vivanatura s-au gândit la toate acestea pentru tine.

Până în momentul în care treceți la chiloței, zona scutecului necesită o atenție specială. Pentru că nu este expusă la aer, pielea din această zonă este predispusă la iritare, inflamare și erupții cutanate frecvente. Îi asiguri celui mic cea mai bună protecție dacă schimbi frecvent scutecele pentru a expune cât mai mult pielea la aer. De asemenea, curățarea blândă cu o cârpă înmuiată în apă caldă susține regenerarea, iar aplicarea cremelor de protecție specială previne inflamațiile. Alege doar acele produse cu o valoare a pH-ului combatibilă pielii și formule de îngrijire delicate de la Vivanatura, care au fost special concepute pentru a-i oferi bebelușului tău toată acea îngriire de care are mare nevoie.


MAMĂ DE PROFESIE PE FACEBOOK
Urmărește-ne zilnic pe Facebook

Ai ceva de adăugat?...

*