Cu ce speli bebelușul? Vezi produsele de care prinzi drag!

Pielea bebelușului este mult mai sensibilă decât cea a adulților, motiv pentru care trebuie să fim atenți ca ea să fie în permanență hidratată. Produsele pe care le folosim zi de zi în spălarea și îngrijirea pielii bebelușului trebuie să fie hipoalergenice și să nu conțină parfum, coloranți sau conservanți. Însă, în ziua de astăzi, când majoritatea produselor pentru bebeluși conțin ingrediente sintetice și substanțe active periculoase, este destul de dificil să găsești acea gamă de produse care să curețe pielea bebelușului fără a o usca și să o hidrateze în profunzime.

Revenind la pielea uscată a bebelușului, există mai multe cauze care pot duce la deshidratarea acesteia, printre care cele mai importante sunt: vremea rece, hăinuțele confecționate din țesături prea dure, temperatura prea ridicată din cameră și existența unui nivel redus de umiditate, băile mult prea dese, utilizarea unui detergent nepotrivit pentru hăinuțele celui mic și nu în ultimul rând, folosirea unor produse nepotrivite pentru îngrijirea pielii. De multe ori, alegem produsele speciale de îngrijire a pielii bebelușului fără să citim eticheta produselor și după folosire vedem că în loc să hidrateze pielea, produsele respective mai mult o usucă. Acesta este primul semn al faptului că nu am ales produsele potrivite pentru pielea sensibilă a celui mic.

Alegerea produselor perfecte pentru băița celui mic poate fi o adevărată provocare. Mergi în supermarket-uri, în farmacii, și vezi rafturile pline de produse care promit să aibă grijă de pielea bebelușului tău. Pe care să pui mâna prima dată și în care să îți pui încrederea? Răspunsul este unul simplu: gama Bebe Drag de la Viva Natura. Am descoperit această gamă de produse pentru bebeluși fix atunci când aveam cea mai mare nevoie, când pielea bebelușului era extrem de uscată și orice încercam părea să nu dea rezultate. Primul produs pe care l-am folosit a fost gelul de duș cu aloe și unt de shea. Extractul de aloe vera are grijă de echilibrul hidric al pielii, în timp de untul de shea catifelează pielea și menține pielea bebelușului hidratată pentru mult timp, funcționând exact ca o barieră protectoare împotriva factorilor care  usucă pielea. În plus, gelul de duș conține și extract concentrat din gălbenele, pătlagină și mușețel care calmează pielea sensibilă a bebelușului.

Un alt produs la fel de bun din gama Bebe Drag pe care l-am folosit la băița celui mic a fost șamponul și gelul de duș cu aloe vera și bisabolol. Bisabololul reduce roșeața de la nivelul pielii bebelușului și accelerează refacerea barierei cutanate. Așa că, dacă cel mic are o piele sensibilă care se irită din orice, ar fi bine să încerci acest produs în timpul băiței. De fapt, toate produsele din gama Bebe Drag sunt excelente pentru pielea sensibilă a celui mic pentru că sunt hipoalergenice, au în componența lor doar ingrediente 100% naturale, sunt procesate la rece și nu conțin parabeni, fenoxietanol sau alte substanțe chimice care ar putea afecta pielea bebelușului. Eu le-am încercat pe toate și m-am îndrăgostit de ele! Folosesc produsele Bebe Drag atât în timpul băiței, dar și după băiță atunci când pielea are nevoie de o hidratare intensivă. Produsele pentru îngrijirea pielii de la Viva Natura sunt într-adevăr produse de care prinzi drag și care au grijă de pielea sensibilă a celui mic! Încearcă-le și tu!


MAMĂ DE PROFESIE PE FACEBOOK
Urmărește-ne zilnic pe Facebook

Ai ceva de adăugat?...

*