Uleiul pentru pielea capului și masaj – un must have în primul an de viață a bebelușului

Una dintre cele mai frecvente afecțiuni cu care se confruntă bebelușii în primele luni de viață este așa numita ”crustă de lapte” sau dermatită seboreică infantilă care se manifestă sub forma unor cojițe la nivelul scalpului. Unii copii au doar câteva zone ale scalpului afectate, în timp ce alții au aceste cruste pe tot capul și uneori chiar și la nivelul urechilor, nasului sau pleoapelor. Un lucru important de menționat pentru mămici este faptul că această afecțiune nu este contagioasă și sub nicio formă nu se datorează unei igiene precare. Este o reacție normală a pielii bebelușului care dispare de la sine în cele din urmă, dar care poate fi ameliorată cu ajutorul unor produse de îngrijire a pielii bebelușului cum este uleiul pentru pielea capului și masaj cu tei și extract de ovăz Bebe drag de la Vivanatura.

Eu am descoperit acest produs minune în primele săptămâni de viață ale bebelușului, atunci când a început să se confrunte cu aceste cojițe inestetice. Am căutat un produs care să mă ajute în ameliorarea acestei probleme, care să fie natural și în același timp accesibil ca preț. Așa am dat peste produsele din gama Bebe Drag și în mod special peste acest ulei care poate fi folosit atât ca ulei pentru pielea capului, cât și pentru masajul zilnic al bebelușului, după băiță. Poate fi folosit fără nicio problemă din prima zi de viață, fiind realizat în proporție de 99,8% din uleiuri pure, fără apă, fără excipienți, parabeni sau alte substanțe toxice.

Uleiul pentru pielea capului și masaj conține extract concentrat de ovăz, cunoscut pentru efectele sale asupra pielii deshidratate sau uscate, ulei de sâmburi de struguri, ulei de soia (are un conținut mare de antioxidanți cum ar fi vitamina E, K și acizi grași care asigură regenerarea rapidă a pielii) și extract de echinaceea, găbenele, rozmarin și turmeric, plante ce au proprietăți antimicrobiene, antibacteriene, antifungice, calmante, regenerante și cicatrizante. Eu folosesc acest ulei din gama Bebe Drag o dată pe zi, după băiță și îl aplic cu mare atenție pe scalpul bebelușului și pe restul corpului în timpul masajului. Partea cea mai bună este că se absoarbe complet și rapid în piele, fără a lăsa urme, acest lucru fiind un beneficiu și pentru mămicile care se confruntă de multe ori cu hăinuțele bebelușilor pătate de uleiul de masaj.  Un alt avantaj este faptul că nu mai ai nevoie de două produse, ci doar de unul singur pe care să îl folosești în două situații. Masajul bebelușului în fiecare seară este important în dezvoltarea lui sănătoasă și armoniasă, iar uleiul de masaj joacă un rol important în această situație. El este cel care calmează bebelușul și îl face să se relaxeze și să se bucure de masaj, cel care îi hidratează pielea și o lasă mai fină în fiecare seară.

În concluzie, nu ar trebui să te sperii dacă cel mic se confruntă cu cojițele de pe scalp, însă nici nu ar trebui să le lași să treacă de la sine. Alege uleiul pentru pielea capului și masaj din gama Bebe Drag de la Vivanatura și vei vedea că în scurt timp această dermatită infantilă de la nivelul scalpului va fi doar o amintire. Totodată, vei observa în urma folosirii uleiului de masaj Bebe Drag  seara va deveni momentul preferat al celui mic pentru că se va putea bucura de o clipă de relaxare care în același timp îl va ajuta și să doarmă mult mai bine.


MAMĂ DE PROFESIE PE FACEBOOK
Urmărește-ne zilnic pe Facebook

Ai ceva de adăugat?...

*