Loțiunea de corp pentru bebeluș, vezi cum să o aplici corect!

Prin masaj, mica dumneavoastră comoară are parte de o mulțime de beneficii. Acestea merg de la creșterea în greutatea a copiilor născuți prematur, contribuind și la dezvoltarea armonioasă a bebelușilor. Dar, principalul beneficiu al masajului se referă în special la faptul că relaxează bebelușul și îl ajută să aibă un somn liniștit.

De aceea, în rândurile care vor urma, încercăm să vă vorbim puțin despre cât de importantă este loțiunea pe care o alegeți pentru a-i face masaj celui mic.

Utilizarea unei loțiuni de corp care are drept ingrediente produse naturale, fără parabeni, cum sunt cele din gama Bebe Drag de la Vivanatura, nu poate fi decât în avantajul copilului dumnevoastră. Totodată, grație ingredientelor pe care le conține, este mai mult decât benefică pentru a reduce fricțiunea dintre palme și pielea delicată a bebelușului și favorizarea stimulării tactile a pielii.

Atunci când alegeți o loțiune de corp pentru micuțul dumneavoastră, trebuie să fiți foarte atentă la ingredientele folosite. Unele sunt mai ușor absorbite de piele, comparativ cu altele. În plus, alegerea dumneavoastră trebuie să țină cont foarte mult de tipul pielii copilului și de sensibilitatea acesteia.

Loțiunile de corp de la Bebe Drag sunt alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Acestea conțin ingrediente benefice, cum este vitamina E, dar și minerale care hidratează bine pielea. În plus, nu prezintă toxicitate.

Dacă bebelușul are pielea uscată sau are eczemă atopică, evitați folosirea loțiunilor de corp bogate în acid oleic, deoarece acestea cresc permeabilitatea pielii, dar în același timp favorizează eliminarea uleiurilor din piele și deshidratarea.

Dacă vă este teamă înainte de a folosi o loțiune de corp sau un produs nou pe pielea copilului, atunci mai bine aplicați o cantitate redusă pe o zonă limitată de piele pentru a depista eventualele reacții alergice. Lăsați produsul până a doua zi petru a observa eventualele reacții care pot să apară. Vă asigurăm însă că folosind produsele din gama Bebe Drag de la Vivanatura nu vor produce reacții adverse pe pielea copilului dumneavoastră, pentru că ingredientele folosite la fabricarea acestora sunt de cea mai bună calitate.

De fapt, loțiunea de corp oferită de cei de la Vivanatura, vine în ajutorul dumneavoastră și curăță și hrănește delicat pielea copilului, oferindu-i hidratare și prospețime; face parte dintr-o gamă apreciată de produse organice pentru îngrijirea copilului, fabricate în România, și este fără parfum, fără parabeni, fără uleiuri minerale, prin urmare, fără griji pentru părinţi. Încercați și dumneavoastră și vă veți convinge că nu am exagerat cu nimic. În plus, ca un mic bonus, prețurile sunt pe măsura oricărui buzunar. De ce să plătiți sume mari pentru alte produse similare? Raportul preț-calitate al produselor de la Vivanatura va fi pe placul dumneavoastră.


MAMĂ DE PROFESIE PE FACEBOOK
Urmărește-ne zilnic pe Facebook

Ai ceva de adăugat?...

*