Ce tip de lumânare să alegi la botez

Botezul – unul dintre cele mai frumoase evenimente la care poți lua parte. Este inițierea bebelușului în creștinătate și, în aceleași timp, în copilăria sa frumoasă. Tocmai de aceea, importanța acestui eveniment duce la nevoia de a achiziționa articole de botez minunate, care să fure privirile invitaților și să scoată în evidență cele mai frumoase calități ale băiețelului sau ale fetiței tale.

Ce tip de lumânare să alegi la botez

Picture 1 of 3

Cele trei piese de botez absolut necesare la botez sunt trusoul, hăinuțele și lumânarea. Deși lista de cumpărături ar mai trebui să includă mărturiile, cutia de dar sau cutia de prima șuviță, cele trei articole menționate mai sus sunt obligatorii. Având în vedere importanța lor, ai nevoie la botez de un magazin cu specialiști serioși, care sunt pasionați de acest domeniu și care pun pe primul loc dorința clientului.

Atelierele Andini reprezintă unul dintre cele mai mari magazine din mediul online, specializat pe producerea de articole și accesorii de botez. Până în momentul actual, cele 3920 de comenzi din 22 de țări au dus la căpătarea unei experiențe considerabile – confecționarea articolelor de botez a fost dusă la rang de artă, cu modele din ce în ce mai atractive. Atelierele Andini acoperă întreaga arie a evenimentului, de la trusoul de botez la hăinuțe, lumânări, mărturii, cutii de prima șuviță, invitații, cutii de dar, papioane, păturici, rame foto și multe alte accesorii necesare în ziua cea mare. Toate piesele de botez sunt realizate cu grijă și dragose de către doamnele croitor, care înțeleg importanța acestui eveniment și așteptările clienților.

Din experiența specialiștilor de la Atelierele Andini, asortarea pieselor de botez este una dintre cerințele principale. Armonia cromatică a articolelor duce la un rezultat mai spectaculos, mai ales dacă sunt luați în calcul factori precum culoarea ochișorilor bebelușului – de exemplu, un costumaș de culoare verde va fi cu atât mai apreciat dacă și ochișorii au aceeași nuanță. Totuși, un rezultat asemănător poate fi obținut și printr-un contrast mai evident, precum alegerea unor articole de botez în culori diferite față de cea a ochișorilor.

În ceea ce privește lumânarea de botez, articol obligatoriu la eveniment și simbol al luminii și purității copilașului, opțiunile disponibile în această perioadă fac alegerea unui model destul de dificilă. Chiar și așa, lumânarea de botez poate fi clasificată în câteva categorii care, în funcție de preferințe și nevoi, poate duce la o selecție ceva mai facilă. Astfel, lumânările de botez se împart în:

  1. Lumânări cu tull – poate cele mai căutate lumânări de botez, cele cu tull sunt definiția eleganței și a rafinamentului. Accesorizate cu fundițe sau aplicații din dantelă, lumânările din această categorie sunt destinate unor botezuri elegante, cu multă atenție la detalii. La Atelierele Andini vei descoperi o selecție largă de lumânări botez deosebite în modele și culori suficiente pentru a a face alegerea corectă. Suntem siguri că din cele aproape 100 de lumânări disponibile vei găsi una potrivită iar, dacă totuși vei dori să faci modificări, îți stăm la dispoziție cu sfaturi și indicații!
  2. Lumânări îmbrăcate în material textil – fiind din ce în ce mai căutate, aceste lumânări sunt îmbrăcate și accesorizate cu croială specială. De regulă, acestea au în prim-plan o perniță decorată cu ciucurei, fundițe sau alte accesorii plăcute din punct de vedere vizual. Ocazional, pe acest element se pot întâlni ursuleți, inimioare, floricele sau pălăriuțe – depinzând de fiecare model în parte;
  3. Lumânări tradiționale – fiind unul dintre elementele principale ale unui botez autentic, lumânarea tradițională este decorată de regulă cu un ștergar brodat cu motive populare. Stâlpul lumânării poate fi simplu sau sculptat/răsucit, iar ștergarul poate fi și el accesorizat cu botoșei, spic de grâu, lavandă, trăistuță sau alte elemente din folclorul românesc;
  4. Lumânări cu tematici – această categorie de lumânări de botez devine din ce în ce mai populară. Tematica de botez este conceptul de bază al evenimentului, iar articolele necesare pot fi realizate în ton cu acesta. Amintim aici lumânările cu tematică marină (realizate cu tull, scoici, steluțe de mare, ancore, corăbii) și lumânările haioase (în formă de albinuțe, buburuze, fluturași, inimioare sau trifoi). Totul stă în a realiza un set complet de botez care să atragă privirile tuturor!

Atelierele Andini îți pun la dispoziție atât lumânări fantastice, cât și trusouri botez de lux ce vor face impresie în ziua cea mare. Toate produsele comandate sunt împachetate cu cea mai mare grijă, pentru ca drumul până la clienți să fie parcurs fără probleme. Chiar dacă livrările sunt efectuate prin FAN Courier și GLS, parteneri de curierat eficienți și rapizi, sunt luate toate măsurile de siguranță din respect pentru clienți. O atenție deosebită este acordată produselor fragile, precum lumânările sau mărturiile de botez, care sunt predispuse la accidente. Luând măsurile necesare, produsele sunt livrate în cei  mai siguri parametri.

Așteptăm comanda ta la Atelierele Andini, unde un botez de poveste este de fapt o realitate frumoasă!


MAMĂ DE PROFESIE PE FACEBOOK
Urmărește-ne zilnic pe Facebook

Ai ceva de adăugat?...

*